صفحه اصلی > اقتصادی : تحلیل، نوآوری و بن بست شکنی؛ کلید توسعه پایدار کشاورزی

تحلیل، نوآوری و بن بست شکنی؛ کلید توسعه پایدار کشاورزی

کرج – عصر شفافیت – رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، دستیابی به بهره‌وری و امنیت پایدار غذایی را مشروط به خلق آینده‌ای روشن از طریق ارایه ایده‌های نوین از طریق تحلیل گذشته دانست.

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری عصر شفافیت از البرز، محسن مردی در پیش‌نشست سومین رویداد فناوری‌های نوین کشاورزی با حضور مدیران وزارت جهاد کشاورزی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر ضرورت هماهنگی میان بخش‌های دولتی، خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع موانع سیاست‌گزاری و اجرایی در کنار فعالیت های پژوهشی و فناوری تأکید کرد.

رئیس پژوهشگاه اشاره کرد: در سومین رویداد فناوری نوین‌ کشاورزی نیازهای فناورانه کشت و صنعت‌ها و تولیدکنندگان بررسی و راهکارهای ترکیب تجارت، علم و نوآوری و رفع موانع موجود تا حصول نتیجه نهایی پیگیری خواهد شد.

فریبرز عباسی که در پیش‌نشست سومین رویداد فناوری‌های نوین کشاورزی (NAT3) در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی سخن می‌گفت، هوشمندسازی آبیاری، کاهش تبخیر آب و نیز کاهش تعرق در گیاهان از مهمترین برنامه ها و اولویت معاونت آب و خاک می باشد.

سید مهدی سمائی، معاون دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران نیز طی سخنانی در این نشست با اشاره به ثمرات مثبت قرارداد همکاری منعقده بین سازمان شیلات و پژوهشگاه اظهار داشت: این سازمان در راستای توسعه و ارتقای آبزی پروری در کشور از فناوری‌های موثر در تاب آوری آبزیان، ارتقای پالایش آب و پایش منابع، واکسن‌های مورد استفاده در گونه‌های مختلف آبزیان، تامین پروبیوتیکها در راستای تغذیه آبزیان،بحث تریپلوئیدسازی ماهیان و حمایت می‌کند.

علی ذبیحی افروزی، مدیر گروه پژوهشی موسسه پژوهش های برنامه ریزی اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی نیز گفت: یکی از مهمترین چالش های برنامه‌ریزی کشاورزی در کشور نبود آمار صحیح از نیازهای بخش کشاورزی است که البته سه سال است که طی تفاهم‌نامه ای با سازمان آمار برای رفع این چالش تلاش می‌کنیم.

وحید ایقانی، دستیار مردمی سازی معاون وزیر در امور تولیدات دامی، تولید آنزیم ها و اسیدهای آمینه ضروری جهت جیره غذایی طیور، آمایش سرزمینی در حوزه پرورش طیور با استفاده از داده های ماهواره، سم‌زدایی از موم زنبور عسل، تامین تجهیزات خط ۲ کشتارگاه‌ها، تصفیه پساب کشتارگاه‌ها، بهبود کیفیت کنجاله تولیدی واحد‌های روغن کشی، هوشمندسازی سالنهای مرغداری و استفاده از ضایعات کشتارگاهی به عنوان منبع پروتیین را از مهمترین نیازهای معاونت امور دامی در حوزه طیور عنوان کرد.

‎امیر اشراقی، مدیر بخش کشاورزی ستاد توسعه فناوری نانو هم در سخنانی با اشاره به کاربردهای متنوع فناوری نانو در بخش کشاورزی بر ضرورت رویکرد فعالانه تر بخش کشاورزی در ارائه نیازها و مشکلات خود به شرکتهای فعال در حوزه فناوری نانو تاکید کرد و برگزاری رویداد فناوری‌های نوین کشاورزی را از اقدامات بسیار موثری و راهگشا در این زمینه عنوان کرد.

عبداله شهرکی، مشاور معاون وزیر در معاونت برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی هم در سخنانی با تشریح راهبردها و برنامه‌های این معاونت در راستای تحقق اهداف سند امنیت غذایی اظهار داشت: مدیریت زنجیره غذایی، دیپلماسی غذایی و کشت فراسرزمینی، ایجاد رصدخانه کشاورزی، افزایش بهره‌وری و کاهش ضایعات، استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت یکپارچه از حوزه های راهبردی و مورد توجه در وزارت جهاد کشاورزی است.

‎سعداله منصوری، مشاور معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی و مجری طرح دانه های روغنی هم با بیان این که تحقیقات، چشم بینای بخش اجراست از خلا موجود در حوزه تحلیل، نظریه پردازی و ایده پردازی در بخش کشاورزی گفت و بر ضرورت بررسی مشکلات بخش اجرا و جهت‌دهی شرکتهای دانش بنیان در مسیر رفع این مشکلات و تحقق اهداف بلندمدت بخش کشاورزی تاکید کرد.

پژمان عوض پور، کارشناس اقتصادی معاونت برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی هم با بیان این که ارتباط بین تولیدکننده و مصرف کننده از مهمترین دستاوردهای رویداد فناوری‌های نوین کشاورزی است به مشکلات موجود در حوزه تجاری سازی، بازارسازی و فروش فناوری و محصولات دانش بنیان اشاره و‌ پیشنهاد کرد در رویداد فناوری‌های نوین کشاورزی به این موضوع پرداخته شود.

‎محیا پورعوض، مدیر ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان البرز نیز با اشاره به تعامل و همکاری مناسب پژوهشگاه در حوزه ترویج از توجه به بخش اجرا در رویداد فناوری‌های نوین کشاورزی کرد.

‎سعیده پیرایش، مشاور رئیس سازمان حفظ نباتات در امور دانش بنیان این نشست حضور داشت نیز با اشاره به احصای نیازهای تحقیقاتی سازمان و تلاش برای تعامل هر چه بیشتر با بخش خصوصی اظهار داشت: طی سه مرحله فراخوان ۳۱ شرکت دانش بنیان فعال در این حوزه را شناسایی کرده و در حال حاضر مستقیما با ۱۰ شرکت همکاری داریم. وی در ادامه از شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند در حوزه کنترل بیولوژیک به عنوان یکی از نیازهای اساسی سازمان اصلاح نباتات برای ارائه توانمندی‌ها و پیشنهادهایشان دعوت کرد.

‎کامران میرزائی، دبیر شورای پژوهشی سازمان دامپزشکی کشور هم با اشاره به این که سازمان دامپزشکی برای کنترل بیماریها نیازمند فن آوریهای نوین و دانش بنیان است، اظهار اولویت های سازمان مشخص شده و در پرتال سازمان قرار گرفته است. در مجموع اولویت ما کنترل بیماریهای مشترک انسان و دام است.

گفتنی است؛ سومین رویداد فناوری نوین‌ کشاورزی در تاریخ ۱۸ دی ماه سال جاری و در مرکز نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می گردد.

Print Friendly, PDF & Email

سمیه بوربور

پست های مرتبط

رشد 60 درصدی تسهیلات بانک توسعه تعاون در استان البرز نسبت به سال گذشته

کرج – عصر شفافیت – بانک توسعه تعاون استان البرز اعلام کرد…

Print Friendly, PDF & Email
فروردین ۲۳, ۱۴۰۴

لزوم تجدیدنظر مسئولان در سیاست‌گذاری؛ البرز دیگر ظرفیت افزایش جمعیت را ندارد

کرج – عصر شفافیت – داوود نجفیان، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز،…

Print Friendly, PDF & Email
اسفند ۲۱, ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

تحلیل، نوآوری و بن بست شکنی؛ کلید توسعه پایدار کشاورزی

شهرستانهای استان البرز
سید ماهان شریفی

سال جدید، اهداف جدید: شهرداری فردیس در پی تحقق برنامه‌های عمرانی

فردیس – عصر شفافیت – محمدرضا احمدی نژاد گفت: در سال جدید برنامه ریزی برای توسعه آتی و تلاش برای  پیشرفت و عمران شهر با مشارکت مجموعه مدیریت شهری در دستور کار

Print Friendly, PDF & Email
ادامه مطلب »
اقتصادی
سمیه بوربور

صدور و تمدید حدود ۸۰۰ پروانه فعالیت صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۳ / آموزش رایگان صنایع‌دستی به بیش از دو هزار نفر

کرج – عصر شفافیت – سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز، نادر زینالی، اعلام کرد: بر اساس گزارش عملکرد معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در سال ۱۴۰۳، ۴۴۰

Print Friendly, PDF & Email
ادامه مطلب »
آموزش و پرورش
سمیه بوربور

آب را زندگی کنیم؛ رویدادی الهام‌بخش برای ۱۱۰ دانش‌آموز مهرشهری

کرج – عصر شفافیت – «پویش نجات قطره‌ها» به منظور ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب در میان دانش‌آموزان مهرشهر برگزار گردید.     به گزارش پایگاه خبری عصر شفافیت از البرز، در

Print Friendly, PDF & Email
ادامه مطلب »
اجتماعی
سمیه بوربور

همکاری دوجانبه برای حفاظت از اراضی ملی: دیدار نوروزی مدیرکل منابع طبیعی و دادستان کرج

کرج – عصر شفافیت – مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز در دیدار نوروزی با حسن مددی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، بر ضرورت تعامل مستمر بین دستگاه قضایی و

Print Friendly, PDF & Email
ادامه مطلب »
سیاسی
سمیه بوربور

امام جمعه ساوجبلاغ: هماهنگی کم‌نظیر بین دیپلماسی و میدان، سایه تهدید را برداشته و منافع کشور را تامین می‌کند

ساوجبلاغ – عصر شفافیت – امام جمعه ساوجبلاغ گفت: شاهد سطح کم‌نظیری از هماهنگی بین دیپلماسی و میدان در کشورمان هستیم تا سایه تهدید را از سر دیپلمات‌های کشورمان بردارند و بلکه

Print Friendly, PDF & Email
ادامه مطلب »

سال جدید، اهداف جدید: شهرداری فردیس در پی تحقق برنامه‌های عمرانی

فردیس – عصر شفافیت – محمدرضا احمدی نژاد گفت: در سال جدید برنامه ریزی برای توسعه آتی و تلاش برای  پیشرفت و عمران شهر با مشارکت مجموعه مدیریت شهری در دستور کار…

Print Friendly, PDF & Email
فروردین ۲۵, ۱۴۰۴

صدور و تمدید حدود ۸۰۰ پروانه فعالیت صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۳ / آموزش رایگان صنایع‌دستی به بیش از دو هزار نفر

کرج – عصر شفافیت – سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز، نادر زینالی، اعلام کرد: بر اساس گزارش عملکرد معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در سال ۱۴۰۳، ۴۴۰…

Print Friendly, PDF & Email
فروردین ۲۴, ۱۴۰۴

آب را زندگی کنیم؛ رویدادی الهام‌بخش برای ۱۱۰ دانش‌آموز مهرشهری

کرج – عصر شفافیت – «پویش نجات قطره‌ها» به منظور ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب در میان دانش‌آموزان مهرشهر برگزار گردید.     به گزارش پایگاه خبری عصر شفافیت از البرز، در…

Print Friendly, PDF & Email
نمونه عنوان
رفتن به محتوا