کرج – عصر شفافیت – مدیرعامل شرکت صادر کننده پادزهرهای موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی به کشور عراق، پادزهرهای ضد مار و عقرب را بی رقیب در منطقه و ظرفیت صادراتی محصولات این موسسه را گسترده خواند.
به گزارش پایگاه خبری عصر شفافیت از البرز، سید فخر الدین رحمانی، با اشاره به سابقه طولانی همکاری با موسسه رازی اظهار کرد: سرم های درمانی ضد مارگزیدگی و عقرب زدگی موسسه رازی از بهترین و مرغوب ترین سرم های درمانی ساخته شده در جهان می باشد که توسط محققان این موسسه طراحی و تولید می گردد و سال های متمادی است که در بسیاری از کشورها از جمله عراق، حرف اول را می زند.
وی افزود: شرکت کیمیا وارگه سازان به عنوان نماینده موسسه رازی در کشور عراق برای ارسال و صادرات واکسن های پزشکی و سرم های درمانی مارگزیدگی و عقرب زدگی از سال های گذشته معرفی شده و با توجه به اثرگذاری بسیار بالا و مرغوبیت کیفی پادزهرهای ضد مار و عقرب، صادرات این سرم ها به کشورعراق تثبیت شده و در 10 سال اخیر، برنده مناقصات صادرات سرم های ضد مارگزیدگی و عقرب زدگی به عراق، محصولات موسسه رازی بوده است.
رحمانی، با بیان این که به جرات می توان گفت این محصولات در کشور عراق بی رقیب است، از ساخت سایت بسته بندی پادزهرهای مار و عقرب در این کشور خبر داد و افزود: این سایت با هدف توسعه تعاملات دو کشور ایران و عراق و نهادینه کردن صادرات سرم های درمانی موسسه رازی به این کشور ساخته شده و تاکنون بیش از 80 درصد در احداث سازه فلزی پیشرفت داشته است و امیدواریم اتاق تمیز این سایت نیز تا ماه آینده به بهره برداری برسد.
مدیرعامل شرکت کیمیا وارگه سازان، ادامه داد: تاکنون تمام موارد گزش مار و عقرب که از پادزهرهای موسسه رازی استفاده کرده اند، درمان شده و از هشت ماه پیش نیز با همکاری کارشناسان بخش جانوران سمی موسسه رازی، کار مطالعه و جمع آوری گونه های خطرناک مار و عقرب مناطق مختلف عراق با هدف سم گیری و تولید پادزهر بومی و اختصاصی برای این کشور آغاز شده است.
به گفته وی، طی ماه های گذشته، سم پنج گونه مار خطرناک بومی کشور عراق از جمله افعی شاخدار و کبری مورگانی، توسط کارشناسان موسسه رازی استحصال و به منظور تولید پادزهر اختصاصی به این موسسه ارسال شده است.
رحمانی با اشاره به سفر اخیر خود به اتفاق رئیس موسسه رازی به کشور عراق و استقبال مسئولان وزارت بهداشت عراق از پیشنهاد صادرات واکسن های MMR و فلج اطفال موسسه رازی تاکید کرد: اگرچه گفت و گو برای صادرات این دو محصول از قبل آغاز شده اما مراحل ثبت محصول، فرایندی زمان بر و نیازمند مراوده های دیپلماسی بیشتری است تا این محصولات وارد بازار مناقصات عراق شوند.
وی اضافه کرد: افزودن واکسن های دام و طیور به سبد محصولات صادراتی موسسه رازی و اقدام برای ثبت تولیداتی که ارزش صادراتی بیشتری دارند، از دیگر برنامه های مهم در دست اقدام این شرکت است.
مدیرعامل شرکت صادرکننده محصولات موسسه رازی به عراق با بیان این که محصولات این مجموعه، از ظرفیت صادراتی گسترده ای به کشورهای اطراف و منطقه برخوردار است، تصریح کرد: کیفیت بالای پادزهرهای موسسه رازی به ما کمک کرده همواره با دست پُر در کمیته های فنی و جلسات حضور یابیم.
وی گفت: در سفر اخیر به کشور عراق، ثبت سرم های مارگزیدگی و عقرب زدگی تا سال 2029 در این کشور تمدید شد و هیچ یک از کشورهای تولید کننده پادزهر مار و عقرب در منطقه، موفق به رقابت با محصولات موسسه رازی نیستند.